Tuesday, November 22, 2016

gruppe af medarbejdere,mens timberland boots

Timberland er en stor virksomhed, der består af en masse små dele, herunder en gruppe af medarbejdere,mens timberland boots, der arbejder sammen for at gøre fremragende produkter for afslappet, sport og udendørs slid og er dedikeret til at gøre en forskel i deres lokalsamfund. Deres støvler, sko, tøj, gear og ure er komfortable og robust og vil ikke svigte dig i dine eventyr. De elsker udendørs og gøre alt for at være så miljømæssigt ansvarlige som muligt. Timberland mærke er baseret på mange års engagement til komfortable, funktionelle vandtætte sko og støvler og forgrenet ud til andre tøj og tilbehør alle baseret på deres filosofi af miljømæssigt ansvarlige økonomier og anerkende dem, der gør en forskel i andres liv samt miljø.
Der virksomhedernes sociale ansvar omfatter fire søjler; at blive carbon neutral i 2010, at skabe produkter til lave omkostninger med mindre skade på miljøet, at have en sikker, fair og ikke-diskriminerende arbejdsplads og service til samfundet grønnere. Deres kærlighed til udendørs er roden af ​​deres miljømæssigt og sociale etik. Timberland Boots Clearance,Fremstillingen af ​​deres produkter afspejler dette.
Timberland ure er en perfekt pasform med deres mål. Mændenes Fire-Eye sort urskive ur har fire klassiske analoge stil ansigter og er perfekt til rejsende. Det har stål beklædning rustfri og en glat sort silikone rem. Der er også to forskellige farver af mænds udendørs ydeevne HT2 ur.timberland shoes uk sale,KELILI2016.11.22 De har digitale og analoge ure til fire tidszoner, en højdemåler, termometer, barometer og et kompas. Dette ur er for den ekstraordinære outdoorsman, er meget højteknologiske og er den rigtige ur til camping, trekking, klatring og er overraskende let. Det har sorte skiver med silikone gummi rem. Det er modstandsdygtigt over for korrosion, fordi hvis PVD (fysisk dampafsætning) belægning, som ikke er skadeligt for miljøet. Det leveres også med en ikke-coated rustfri stål flade og brun læderrem. Mændenes Kingsbride Chronograph kollektion har stilarter for alle ser ud. Som er alle Timberland ure det er vandtæt til 165 fod og har tre drejeknapper til sekunder, minutter og 24 timer. where can you buy timberlands, Det har en rustfrit stål tilfældet med sort silikone band og en hvid farvet urskive. Den leveres med kobber farvet PVD belægning. Samlingen omfatter også en silver dial og brun læder band.
Købe et ur eller et produkt fra Timberland giver dig mulighed for at støtte miljø- og samfund ansvar set i meget få selskaber. Deres ure er af høj kvalitet, præcision ure lavet til barske udendørs aktiviteter uden at kompromittere deres etik og kærlighed til udendørs.custom timberland boots,

No comments:

Post a Comment